Voluntaris contra el Càncer Limfàtic i la Leucèmia

Els nostres voluntaris són persones majors d'edat que reben una formació molt especialitzada en càncer limfàtic i  leucèmia, desde l'àmbit mèdic, social, psicològic i emocional.

 

Tots els voluntaris realitzen un curs de formació amb el suport d'altres entitats de reconegut prestigi en l'àmbit de voluntariat, comptant amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa" i amb la supervisió mèdica del servei d'Hematologia de l'Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau.

 

Basant-nos en el poder del recolzament social com a factor protector per a situacions estressants, i en especial amb la capacitat d'ajuda de les persones que han passat per la mateixa situació; des d'ALICIA es vol afavorir que els afectats es sentin compresos, escoltats i ajudats per persones capacitades.

 

L'Associació ALICIA a més del voluntariat a domicili, ha establert convenis amb diferents hospitals del territori. El nostre equip de voluntàries i voluntaris desenvolupen una tasca complementària a la dels professionals del centre amb l'objectiu d'oferir una atenció integral i més humanitzada als malalts de les patologies hematològiques.

 

 

VULL SER VOLUNTARI DE CÀNCER LIMFÀTIC I DE LEUCÈMIA